STEMRENU

Stem Renu är en avancerad förnyelseformula som utnyttjar krafter i signalmolekylteknik för att förnya kroppen. Extrakt från fertiliserat hönsägg levererar en anmärkningsvärd tillförsel av signalmolekyler, de proteiner som ansvarar för stimulering av stamcellsproduktion. Näringsrika ingredienser såsom havsalger och Aloe Vera ger ytterligare näring och stöd. Innehåller även hajbrosk som bl a är bra för lederna. Vidare grönt teextrakt som innehåller kraftfulla antioxidanter som skyddar dina celler från "fria radikaler".

 

Beställning på nätet kan göras via minisidan www.halsaochhud.se . Du länkas då direkt till tillverkarens sida = www.nhtglobal.com/gunico. Vill du bli medlem, vilket är gratis, kan du också registrera dig på denna sidan. Du har då möjlighet att köpa produkten till bästa pris. Just nu ligger ett erbjudande för nya medlemmar om ett paket på 3st StemRenu till pris Euro 189,20. Detta paket kan du endast köpa en gång. För att få samma pris fortsättningsvis krävs en order på minst 17 burkar och då betalar du Euro 1078,45.

 

OBS! Produkten finns även att köpa i butiken i Borås. Är du intresserad så maila din beställning på info@gunico.se eller ring 0705494875.

 

» Läs mer information om StemRenu här (pdf)

 

Klicka här för att köpa StemRenu


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Våra betal- och fraktsätt