SYNERGY


Tyvärr kan inte produkterna beställas via webshopen men finns att köpa i butiken i Borås. Är du intresserad så ring gärna 0705494875 eller maila info@gunico.se så ordnar vi med leverans.


ProArgi-9+

ProArgi-9+, Synergys främsta produkt, tillverkas med bästa tänkbara kvalitet. Varje sats av ProArgi-9+ testas hundratals gånger för att säkerställa bästa kvalitet. En av de viktigaste ingredienserna i ProArgi-9+ är l-arginin – ett ämne som undersöktes av tre amerikanska forskare som sedermera fick Nobelpriset 1998 för sina upptäckter kring ämnets positiva effekter. ProArgi-9+ innehåller fem livsviktiga vitaminer: Vitamin C, vitamin D3, vitamin K, vitamin B6 och vitamin B12. Var och en av dessa stöder kroppens prestationsförmåga. Vitamin C bidrar till normalt fungerande nerv- och immunsystem och normala psykologiska funktioner. Dessutom minskar vitamin C känslan av trötthet och utmattning. Vitamin B6 och B12 spelar, utöver att de har flera av vitamin C:s hälsofördelar, en viktig roll i formandet av normala röda blodceller och en normal homocysteinomsättning. Vitamin K har en rad olika fördelar och spelar en nyckelroll i att bibehålla ett friskt skelett och normal blodkoagulering. Kombinationen av ingredienser i ProArgi-9+ skapades på ett mycket noggrant sätt för att stödja bästa tänkbara hälsa. Den här produkten är ren, potent och utformad för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut. INSTRUKTIONER Blanda ett stick med 240 ml vatten. Rör om eller skaka för att lösa upp pulvret. Föreslagen portionsstorlek: ett stick om dagen. Förvaras svalt och torrt.

FÖRDELAR
• Kommer i praktiska serveringsstorlekar (30 st)som är lätta att ta med
• Smaksatt med en uppfriskande citrussmak
• Varje omgång testas mer än 262 gånger för att säkerställa renhet och potens
• Innehåller vitamin C som bidrar till normalt fungerande nerv- och immunsystem
• Innehåller vitamin K som bidrar till att bibehålla ett friskt skelett och en normal blodkoagulering
• Innehåller vitamin B6 och B12 som hjälper kroppen att bibehålla en normal homocysteinomsättning och forma normala röda blodceller.

VARNING. Som med de allra flesta typer av kosttillskott bör du rådgöra med en läkare innan användning om du är gravid, ammar, har ett känt medicinskt tillstånd av något slag, eller om du tar någon typ av medicin eller annat kosttillskott. Den här produkten ska inte ersätta en välbalanserad diet och en hälsosam livsstil.


e9 Energi med l-arginin

Livet kräver konstant energi. Schemat är fullpackat med aktiviteter och åtaganden som kräver att du alltid är på topp, även när du känner dig utmattad. Mitt under en hektisk dag kan du känna att energin är helt slut redan innan lunch, vilket gör det nästan omöjligt att orka med allt på att-göra-listan.

Synergys e9-blandning är berikad med l-arginin och en blandning av vitamin B12 och B6, riboflavin, tiamin och pantotensyra, som alla skapar normal energimetabolism. Denna smakfyllda blandning innehåller även naturliga koffeinkällor, inklusive extrakt av guaranafrön och yerba mate. Alla ingredienserna är hälsosamma och av bästa kvalitet. Du får en energikick med få kalorier, när du behöver den som mest.

Kombinationen av ingredienser har tagits fram för att hjälpa dig bibehålla energinivån på ett hälsosamt sätt. Vitamin B12, B6 och pantotensyran ökar inte bara energimetabolism, utan hjälper även till att reducera trötthet och bidrar till normal mental funktion. Yerba mate-extrakt har egenskaper som stärker kroppen och ökar energin. Dess stimulerande och stärkande egenskaper är viktiga för att motverka mental och fysisk utmattning.

Nu för tiden finns många snabblösningar för en låg energinivå. Med e9 kan du vara säker på att produkten främjar en hälsosam livsstil. Om du kämpar med att koncentrera dig, hålla dig alert och energisk, när det än är, blanda ihop en portion av e9 och njut av den uppfriskande tropiska smaken.

ANVISNINGAR
Blanda 1 portion (1 paket) med 240 ml vatten. Rör om eller skaka för att lösa upp. Rekommenderad dos; 1 portion per dag.

FÖRDELAR

  1. En specialblandning med lågt kaloriinnehåll som ger hälsosam energi under lång tid
  2. Bidrar till normal energimetabolism
  3. Minskar trötthet och utmattning.
  4. Bidrar till normal psykologisk och mental funktion
  5. Främjar kroppens naturliga förmåga att bilda energi
  6. Innehåller l-arginin
  7. God tropisk smak
  8. Sötad med steviolglykosider som finns naturligt i steviablad


FÖRSIKTIGHET

Rådfråga läkare innan du använder produkten om du är gravid, ammar eller har en sjukdom. För mycket koffein kan leda till nervositet, irritation, sömnsvårigheter och ibland hjärtklappning. Rekommenderas inte till barn under 18 år.


PHYTO LIFE
Phyto Life utvinns ur mullbärsblad och alfalfa och är en stark blandning av klorofyllin (natriumkopparklorofyllin) och pepparmyntolja. Med kvalitet i varenda droppe bidrar pepparmyntsoljan i Phyto Life till normal matsmältning och gör vanligt vatten till en välsmakande dryck som passar närsomhelst under dagen, dock ej för sent på kvällen då den är uppiggande! Klorofyll är det gröna pigmentet i våra växter som utnyttjar solens energi i den s.k. fotosyntesen. Klorofyll utför metaboliska funktioner i växter såsom respiration och tillväxt. Denna fantastiska substans har näringsmässiga, antiseptiska och sammandragande egenskaper som hjälper kroppen att balansera det för oss så viktiga pH-värdet. - klorofyll hjälper till att skydda cellerna och bygger immunitet. - alkaliserande formel, hjälper återfuktande och avgiftning i kroppen. - främjar naturliga funktioner som blodrensning i kroppen. - förbättrar syretransport och syreanvändningen i kroppen. - tar bort kroppslukt och dålig andedräkt. - ger lugnande egenskaper. - vätskedrivande. Produkten är mycket koncentrerar och ger utspädd 24 liter härlig uppfriskande klorofylldricka att ha med till jobbet, konferenser, träning.... ja, överallt där energitillskott och vätska behövs. Daglig dosering = 1,5 tesked koncentrat i 2,5 dl vatten 2 ggr/dag.

MISTIFY
Dr Richard Willstatter fick 1915 Nobelpriset för upptäckten av klorofyll! Mistify är en unik kombination av antioxidanter, anticyanider och essentiella fettsyror. En daglig portion Mistify om 30ml en eller två gånger om dagen i din kost hjälper dig att förbättra vitalitet och understödja ett friskt immun- och hjärt-/kärlsystem. Mistify är ett tillskott i vätskeform, som innehåller B6-vitamin, acaibär och extrakt av grönt te.Detta fantastiska tillskott är mycket gott och innehåller en härlig blandning av frukt- & bärextrakt och -koncentrat, bland annat vindruvor, blåbär, hallon, tranbär och granatäpple. B-6vitaminen i Mistify har visat sig bidra till följande; Normal psykologisk funktion. Normal bildning av röda blodkroppar. Normal homocysteinmetabolism.


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Våra betal- och fraktsätt